Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
vakantiehuis kopen

Luxe vakantiehuis kopen

  • Duurzame vakantiehuizen
  • Met een aantrekkelijk rendement
  • Midden in de natuur

Genieten in uw eigen vakantiehuis

Wanneer u een vakantiehuis in Nederland wilt kopen, is Brabant hier een ideale locatie voor. De Grotelsche Heide wordt ook wel het paradijs van het Brabantse land genoemd door de rustgevende natuur en de pittoreske dorpjes eromheen. Midden in deze oase van rust ligt ons prachtige vakantiepark, waar 136 luxe recreatiewoningen worden ontwikkeld. Bij de bouw van deze vakantiehuizen wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en deze zijn volledig gasloos. Bij de bouw is er rekening gehouden met het omliggende natuurgebied. Wanneer u investeert in een vakantiehuis bij Landal Grotelsche Heide kunt u hier ook zelf gebruik van maken. Zo ontvangt u niet alleen een interessant rendement, maar investeert u ook in quality time met vrienden en familie.

Vraag onze brochure aan

Types recreatiewoningen te koop (3):

Uw vakantiehuis bij Landal Grotelsche Heide

Onze luxe vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. U kunt kiezen uit twee types: Luxe Wellness met een binnensauna en Extra Luxe Wellness met een extra overkapping en een extra buitensauna en douche in de tuin. Deze zijn in twee thema's verkrijgbaar: kindvriendelijke woningen vlak bij speelplekken en huisdiervriendelijke huizen die zijn voorzien van een hondendouche. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een vakantiehuis bij Landal Grotelsche Heide ontvangt u niet alleen een interessant rendement, maar u wordt ook nog eens volledig ontzorgd door onze verhuurpartner. U wordt deskundig en persoonlijk begeleid in de aanschaf van uw vakantiewoning. Dat is pas zorgeloos investeren! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

 

Investeren in een vakantiehuis:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Betrouwbare verhuurorganisatie
  • Deskundige en persoonlijke begeleiding
  • Duurzaamheid en innovatie
  • 8 weken per jaar eigen gebruik
  • Vakantiehuis met eigen grond
 
Neem contact met ons op
 

Ontdek de voorzieningen en omgeving

Uw vakantiehuis ligt op het prachtige vakantiepark Landal Grotelsche Heide. Ons park beschikt over een ruim en overdekt zwembad, een speelplek voor de kinderen en een smakelijke horecagelegenheid. Ook in de omgeving is er genoeg te beleven voor u en uw huurders. De Grotelsche Heide is onderdeel van een groot natuurgebied dat uitnodigt om de mooiste wandelingen en fietstochten te maken in de uitgestrekte bossen. In de buurt liggen vele gezellige dorpjes zoals Gemert en Aarle-Rixtel. Hier kunt u heerlijk slenteren, winkelen en natuurlijk bourgondisch genieten zoals dat alleen in Brabant kan. Ontdek deze prachtige omgeving vanuit uw eigen vakantiehuis!

Neem contact met ons op
 
Plan een bezichtiging

Bekijk ook: