Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Recreatiewoningen

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden voor uw recreatiewoning zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Recreatiewoningen

  • Luxe woningen met inpandige sauna
  • Keuze uit een 4-, 6- of 8-persoons woning
  • Duurzaamheid met de hoofdletter D

Luxe recreatiewoningen

Het vakantiepark Landal Grotelsche Heide telt 136 luxe recreatiewoningen. U kunt kiezen uit een 4-, 6- of 8-persoons woning, luxe of extra luxe. De luxe woningen hebben een inpandige sauna, de extra luxe woningen hebben een buitensauna en Dito douche. Voor de bouw zijn duurzame materialen gebruikt. Alle woningen hebben twee eigen parkeerplaatsen en een eigen laadpaal voor elektrische auto’s en fietsen. Overigens is het hele park gasloos.

Het bouwcontract is getekend op 15 december 2023, we zijn begonnen met de bouw!

 

Onze recreatiewoningen

 

Duurzaamheid

Bij het ontwerp en de bouw van Landal Grotelsche Heide schrijven we Duurzaamheid met de hoofdletter D. Voor ondergrond van de wegen is puin van oude bouwwerken en wegen op het terrein gebruikt. Verharding van straat en terrassen is minimaal om oververhitting tegen de gaan en zoveel mogelijk regenwater te laten infiltreren in de bodem. Daarnaast kozen de architecten van de woningen en het centrumgebouw zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen. Vanzelfsprekend voldoen alle woningen aan de gestelde BENG-eisen.
 

Hergebruik

Hergebruik is ook het credo van het bouwbedrijf. Waar mogelijk worden gerecyclede materialen toegepast of materialen die later gerecycled kunnen worden. En last but not least: er wordt gebouwd met hoge isolatiewaarden om het energieverbruik van de woningen tot een minimum te beperken. Warmtepompen zorgen voor een gasloze oplossing en alle woningen worden voorzien van zonnepanelen.
 

Plattegrond van Grotelsche Heide

Plattegrond
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?