Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Voorziening

Duurzaam en luxe

Ontdek de 136 recreatiewoningen van Landal Grotelsche Heide.

Bekijk het aanbod

Voorzieningen

Informatiedagen | 17 & 18 augustus
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden!

Voorziening van Grotelsche Heide

Centrumgebouw

Bij de entree van het vakantiepark kunnen gasten zich melden bij het centrumgebouw. In het lichte, ruimtelijke gebouw, dat geïnspireerd is op een authentieke Brabantse hoeve, zijn de receptie, een wellness- en speelaccommodatie, een koffie & broodjescorner en het zwembad gehuisvest.

Entree

Bij de balie staat de receptionist klaar om gasten wegwijs te maken. In één oogopslag is te zien waar alles zich bevindt. Vanaf de balie is zicht op het zwembad, maar ook op de winkel en koffiecorner.

Zwembad

Achter de receptie van het centrumgebouw bevindt zich een ruim zwembad met een apart peuterbad voor de allerkleinsten. Door de glazen wanden en een grotendeels glazen dak ligt het zwembad volop in het daglicht, ’s avonds zorgt de sfeerverlichting voor een prettige, intieme sfeer.

Speelplek

Bij het centrumgebouw komt een grote speelplek waar kinderen uit het hele park naartoe komen. De speeltoestellen zijn grotendeels vervaardigd uit hout en anderen duurzame materialen die goed harmoniëren met de omgeving. Verder zijn er kleinere speelplekken met eenvoudige speeltoestellen voor peuters op verschillende plekken. In het gebouw is er een ruimte voor indoor spelen.

Wellness

Om te ontspannen hoeven gasten de deur niet uit. Alle recreatiewoningen beschikken over eigen wellnessfaciliteiten. Luxe woningen hebben een sauna binnenshuis. Bij de extra luxe woningen bevinden sauna en buitendouche zich buiten.

Horeca

Voor een kop koffie met een broodje kunnen vakantiegasten in het centrumgebouw terecht. Handig voor als de kinderen zich vermaken in de indoor speeltuin. Ook lunch en diner is binnen handbereik. Restaurant Grotel’s Genieten heeft een uitstekende keuken en legt haar gasten graag in de watten.

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?