Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Verhuren

Duurzaam en luxe

Ontdek de 136 recreatiewoningen van Landal Grotelsche Heide

Bekijk het aanbod

Verhuren

Informatiedagen | 29 & 30 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden!

Verhuur

Zowel gasten uit Nederland als internationale bezoekers zullen vakantie vieren bij Landal Grotelsche Heide. Landal GreenParks regelt exclusief de verhuur van de recreatiewoningen. Zij neemt de verhuur volledig voor haar rekening, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Ook het incasseren van de verhuurgelden, het verrekenen van de kosten namens de Vereniging van Eigenaren (VvE) en de uitbetaling van de huurgelden aan u, verzorgt Landal GreenParks

Landal GreenParks

Landal GreenParks is één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa. Landal GreenParks heeft ruim 100 vakantieparken met meer dan 15.000 woningen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Nieuwe loot aan de stam is Landal Grotelsche Heide. Landal GreenParks is er trots op dit fraai opgezette, nieuwe park met luxueus en duurzaam ontwikkelde woningen in de toekomst aan gasten te kunnen aanbieden.

Vereniging van eigenaren

Als woningeigenaar wordt u lid van de VvE. Deze vereniging vertegenwoordigt uw belangen in de overleggen met de verhuur- en parkbeheerorganisatie. Het bestuur bestaat uit enkele eigenaren van de woningen. De VvE ziet toe op het onderhoud van de woningen, de faciliteiten en de infrastructuur op het park. Daarnaast maakt zij afspraken met de verhuur- en parkbeheerorganisatie.

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?