Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Beleggen in vastgoed

Investeren in vastgoed bij Landal Grotelsche Heide

Informatiedagen | 29 & 30 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden!
 • Maandelijkse bron van inkomsten bij verhuur
 • Waardevaste investering
 • Wellness recreatiewoningen te koop

Beleggen in vastgoed - de voordelen van recreatief vastgoed

Investeren in vastgoed is al geruime tijd een populaire en stabiele manier van beleggen. Naast dat het een passieve inkomstenbron genereert, is het ook een tastbare vorm van vermogensgroei. Binnen het beleggen in vastgoed is recreatief vastgoed een bijzonder interessante optie. Naast dat dit een interessante markt is door de groeiende populariteit aan (binnenlandse) vakanties, heeft u ook altijd een eigen plek om even terug te trekken. Daarnaast is het goed om risico's in uw vastgoedportefeuille te spreiden. Recreatief vastgoed is minder gevoelig voor economische fluctuaties en daarom een interessante toevoeging tot uw beleggingsportefeuille

De beleggingsobjecten van Landal Grotelsche Heide:

Uw investering, uw keuze

Bij een investering in een vakantiewoning bij Grotelsche Heide kunt u zelf kiezen welke gebruiksvorm u hanteert. U kunt de woning volledig verhuren tegen een aantrekkelijk geprognotiseerd rendement van 5,2%. Ook kunt u de woning kopen voor eigen gebruik en er 365 dagen per jaar in recreëren. Tevens is er een combinatie van verhuur en eigen gebruik mogelijk, voor meer informatie kunt u contact opnemen met verkoopadviseur Olav.

  Volledige verhuur

  Bij volledige verhuur geniet u van een geprognosticeerd rendement van meer dan 5%.

  Eigen gebruik

  Geniet 365 dagen per jaar van uw vakantiewoning en geniet van de natuurrijke oase van rust.

  Combinatie van verhuur en eigen gebruik

  Recreëer in uw vakantiewoning en verhuur uw woning gedeeltelijk tegen rendement.

Investeren in rust en ruimte

Recreatief vastgoed is dus een aantrekkelijke investering voor uw beleggingsportefuille. Echter speelt het belang van de locatie van uw potentiële vakantiewoning ook een grote rol. Het in Bakel gelegen vakantiepark Landal Grotelsche Heide is een verborgen parel midden in de natuur, waar rust, duurzaamheid en luxe een centrale rol spelen. Verken de natuurrijke omgeving of bezoek de karakteristieke Brabantse omliggende dorpen. Toch liever naar de grote stad? Bezoek dan steden als Eindhoven en Venlo. Voor iedereen iets te beleven maar toch een oase van rust.

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen

Hoe speelt Grotelsche Heide in op duurzaamheid?

Bij Landal Grotelsche Heide schrijven wij Duurzaamheid met de hoofdletter D. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering, de bouw van de woningen en lees hier wat wij nog meer doen aan duurzaamheid.

Waarom zou ik beleggen in recreatief vastgoed?

Investeren in vastgoed is een populaire en stabiele manier van beleggen. Het biedt u een plek om te ontspannen en daarnaast is het goed om risico's in uw vastgoedportefeuille te spreiden als u kiest om te investeren als belegging.

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

 • Uitgebreide informatie over het project
 • Maak kennis met de locals
 • Ontdek onze kernwaarden
 • Toelichting kwaliteitsnormen
 • Welk rendement krijgt u op uw investering?