Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Tweede huis kopen

Een tweede huis kopen in Nederland

Informatiedagen op 1 & 2 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden
  • Keuze uit een 4-, 6- of 8-persoons woning
  • Met wellness opties
  • Gelegen in Noord-Brabant

Een tweede woning op een uniek stukje Brabant

Wilt u een tweede huis kopen in Nederland? Heeft u hiervoor al gedacht aan een recreatiewoning? De recreatiewoningen van Grotelsche Heide liggen niet in een drukke wijk, maar in een prachtig en rustig stukje natuur. Daarbij kunt u ook nog eens gebruik maken van de parkvoorzieningen zoals een zwembad, een speelplek en horeca. De nieuwbouw woningen zijn standaard voorzien van een inpandige sauna, maar als u kiest voor een extra luxe wellness is de woning ook voorzien van een buitendouche en buitensauna. U kunt kiezen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik of volledige verhuur. 

Ziet u hier uw toekomstige tweede woning?

Een tweede woning kopen als waardevaste investering

Wanneer u een recreatiewoning koopt bij Grotelsche Heide heeft u de keuze om uw tweede woning volledig te gaan verhuren of om ook deels zelf gebruik te maken van uw woning. Landal GreenParks zal zich volledig ontfermen over de verhuur en beheer van uw woning. Dit betekent dat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. Aan de hand van geautomatiseerde afrekeningen ontvangt u elke maand de verhuuropbrengsten van uw woning. De prognose van het project is momenteel vastgesteld op 5,2%. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden?

Recreëren in het bourgondische Brabant

Landal Grotelsche Heide heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige natuurgebied en is te vinden in het Noord-Brabantse dorpje Bakel. De omringende natuur heeft een rustgevende werking op wie even de alledaagse drukte wilt vermijden. Of u de tweede woning koopt voor volledige verhuur of deels voor persoonlijk gebruik, er is voor iedereen, jong en oud, genoeg te beleven. Bezoek eeuwenoude dorpen als Gemert, Bakel en Milheeze, sla een balletje op golfbaan Stippelberg of ontdek de prachtige kloosters, kastelen en kerken in de buurt. Om de dagen af te sluiten kunt u bourgondisch genieten in de vele restaurants die de omgeving te bieden heeft. Wij nodigen u graag uit om ons park en de omgeving zelf te komen bezoeken. 

Ontdek Landal Grotelsche Heide

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen

Wat moet ik weten over het kopen van een tweede huis?

Er zijn verschillende zaken om rekening mee te houden. Zo is het wel mogelijk om een hyptoheek te krijgen voor een tweede huis, maar is de hypotheekrente niet aftrekbaar. Ook wordt een tweede woning door de Belastingdienst gezien als vermogen en valt daarmee in Box 3. Wanneer u uw recreatiewoning verhuurt kunt u wel in de meeste gevallen de BTW terugvorderen. Wij informeren u graag over alle aspecten waar u rekening mee dient te houden. 

In welke mate zijn de woningen duurzaam gebouwd?

Met de bouw van onze recreatiewoningen hebben wij veel oog gehad voor duurzaamheid. De woningen voldoen aan de laatste BENG-eisen en zijn voorzien van goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar resulteert ook in lagere energiekosten. Op deze manier passen de woningen perfect in de natuurrijke omgeving. 

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?