Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
verkoopreviews

Verkoopreviews

Informatiedagen | 17 & 18 augustus
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden!

Deze investeerders gingen u voor

Bij Grotelsche Heide geloven wij sterk in onze unieke propositie. Ook andere investeerders gingen u voor met een aankoop van een luxe recreatiewoning op Landal Grotelsche Heide. Bekijk hieronder de verkoopreviews die anderen hebben achtergelaten.

Prachtig project en een zeer fijne verkoopadviseur

Wij waren op zoek naar 2 duurzame vakantiewoningen (als investering) die voldoen aan een mooie locatie, met het liefst een combinatie van natuur en landelijke omgeving. Een park met goede voorzieningen en een luxe uitstraling. De omgeving kenden we al maar het nieuw te ontwikkelen vakantiepark nog helemaal niet. De verkoopmakelaar, Olav Klaassen, heeft ons fantastisch geholpen. Geen snelle verkooppraat (helaas maar al te vaak meegemaakt), maar iemand die goed luistert, meedenkt en de tijd neemt. Dit past ook bij de beleving van de luxe woningen die je aangeboden krijgt. We zijn uiteindelijk voor 2 vakantiewoningen gegaan. Twee zeer ruime luxe wellness woning met (ton)sauna, Luxe buitendouche, grote stenen BBQ en een prachtige (tent)veranda.

 

De woningen zijn kwalitatief zeer hoogstaand gebouwd. Het zijn een prachtige en duurzame vakantiewoningen compleet met zonnepanelen en een warmtepomp die voldoen aan de strengste eisen (BENG-specificaties). De aanschafprijzen zijn goed en vergeleken met andere projecten in het land verwachten wij dat het de investering meer dan waard is. Zowel in de toekomstige verkoopwaarde als in de verhuur.

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?