Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Landal Grotelsche Heide

(Bouw)updates van Grotelsche Heide

Informatiedagen op 1 & 2 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden

Ontdek het meest actuele updates van Grotelsche Heide

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en publicaties rondom Landal Grotelsche Heide. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Bouwupdate februari 2024

Wij zijn verheugd met u te mogen mededelen dat we de afgelopen dagen zijn begonnen met de start van de realisatie van vakantiepark Landal Grotelsche Heide!

 

Datum: Donderdag 22 februari 2024

Artikel: Interesse in een vakantiewoning? De antwoorden op deze vragen moet u weten!

Of u nu op zoek bent naar een toevluchtsoord voor uzelf of een lucratieve investering. In dit artikel, dat gebaseerd is op intern onderzoek, leest u de antwoorden van de meest gestelde vragen zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Datum: Donderdag 1 februari 2024

Blog: Ontwikkeling Grotelsche Heide '23/'24

Verleden jaar is het project Landal Grotelsche Heide begonnen met de verkoop en realisatie van 136 recreatiewoningen. Nu gaat de start van de eerste bouwfase binnenkort beginnen.

Datum: Donderdag 25 januari 2024

Landal Grotelsche Heide mikt vooral op de welgestelde vakantievierder

Gemert-Bakel - Vol enthousiasme wijst Peter de Haan op de levensgrote, oude rode berk die aan het begin staat van een bomenlaantje aan de noordwestkant van Landal Grotelsche Heide. "Prachtig toch, die boom en dat laantje. Die koesteren we, omdat ze zo mooi passen in het groene karakter dat dit nieuwe vakantiepark straks krijgt."

BRON: ed.nl | Dinsdag 16 mei 2023

Blog: Hoe Grotelsche Heide bijdraagt aan een groenere toekomst

De toenemende maatschappelijke druk in duurzame ontwikkeling is een belangrijk vertrekpunt voor de ontwikkeling van ons vakantiepark. Bij het ontwerp en de bouw van Landal Grotelsche Heide schrijven we Duurzaamheid met een hoofdletter D. De manier waarop het park gerealiseerd wordt, getuigt van veel respect voor de omringende natuur. Benieuwd naar de redenen waarom een duurzame vakantiewoning kopen een goed idee is? En welke bijdrage Landal Grotelsche Heide hieraan levert? Lees dan meer in onze blog.

Buurtbewoners worden bijgepraat over de plannen

Dinsdagavond 21 juni worden de plannen omtrent Landal Grotelsche Heide gepresenteerd aan de buurtbewoners. Op deze avond worden buurtbewoners geïnformeerd over de energie neutrale recreatiewoningen die gebouwd gaan worden vanaf november.

BRON: gemertsnieuwsblad.nl | Vrijdag 17 juni 2022

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?