Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Landal Grotelsche Heide

(Bouw)updates van Grotelsche Heide

Ontdek het meest actuele updates van Grotelsche Heide

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en publicaties rondom Landal Grotelsche Heide. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

 

Landal Grotelsche Heide mikt vooral op de welgestelde vakantievierder

Gemert-Bakel - Vol enthousiasme wijst Peter de Haan op de levensgrote, oude rode berk die aan het begin staat van een bomenlaantje aan de noordwestkant van Landal Grotelsche Heide. "Prachtig toch, die boom en dat laantje. Die koesteren we, omdat ze zo mooi passen in het groene karakter dat dit nieuwe vakantiepark straks krijgt."

BRON: ed.nl | Dinsdag 16 mei 2023

 

Blog: Hoe Grotelsche Heide bijdraagt aan een groenere toekomst

De toenemende maatschappelijke druk in duurzame ontwikkeling is een belangrijk vertrekpunt voor de ontwikkeling van ons vakantiepark. Bij het ontwerp en de bouw van Landal Grotelsche Heide schrijven we Duurzaamheid met een hoofdletter D. De manier waarop het park gerealiseerd wordt, getuigt van veel respect voor de omringende natuur. Benieuwd naar de redenen waarom een duurzame vakantiewoning kopen een goed idee is? En welke bijdrage Landal Grotelsche Heide hieraan levert? Lees dan meer in onze blog.
 

Buurtbewoners worden bijgepraat over de plannen

Dinsdagavond 21 juni worden de plannen omtrent Landal Grotelsche Heide gepresenteerd aan de buurtbewoners. Op deze avond worden buurtbewoners geïnformeerd over de energie neutrale recreatiewoningen die gebouwd gaan worden vanaf november.

BRON: gemertsnieuwsblad.nl | Vrijdag 17 juni 2022