Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
start bouw fase 1

Start bouw eerste fase Grotelsche Heide

Informatiedagen | 29 & 30 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden!

De ontwikkeling van Grotelsche Heide 2023/'24

Verleden jaar is het project Landal Grotelsche Heide begonnen met de verkoop en realisatie van 136 luxe en duurzame recreatiewoningen in het Noord-Brabantse Bakel. Tot nu toe is het een enorm succes gebleken en zijn er al meerdere woningen gekocht en gereserveerd. Tevens starten we binnenkort met de bouw van de eerste fase!

Startbouw fase 1

De startbouw van fase 1 zal vermoedelijk aan het eind van het eerste kwartaal of begin van het tweede kwartaal 2024 plaatsvinden! De verwachte bouwtijd is 9 maanden en de verwachting is dat de eerste recreatiewoningen in het eerste kwartaal van 2025 verhuurd zullen gaan worden. Tevens zal de gehele eerste fase in één keer gebouwd gaan worden en wordt dit niet opgedeeld in verschillende bouwfases.

Ondertekening bouwcontract

Op 15 december 2023 was het dan eindelijk zo ver, Peter de Haan ondertekende in het bijzijn van alle collega's het bouwcontract met Machiels Building Solutions nv (MBS). MBS heeft internationaal ervaring in de bouw van recreatiewoningen. Dankzij de prefab bouwmethode zijn er veel minder transportbewegingen nodig en kan er snel gebouwd worden. Goed voor het milileu en nauwelijks overlast voor de omwonenden dus!

UNIEK: Fase 2 en meer

Fase 2 is op dit moment nog niet in de verkoop. Echter zal het project niet uitlopen, omdat de projectontwikkelaar een financiering neemt op de gehele 1e fase, waardoor er straks in een keer gebouwd gaat worden. Iedere keer dat er een woning verkocht wordt uit de 1e fase gaat de financiering door naar de 2e fase, zodat ook deze fase straks in een keer gebouwd gaat worden. Dit is een enorm voordeel en winst voor de individuele eigenaar en het vakantiepark als geheel.

Heeft u vragen of wenst u (financieel) advies, neem dan gerust contact met ons op.

 
bouwcontract getekend
 
Situatiekaart fase 1 & 2
Grotelsche Heide kopen

Meer informatie over het project?

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?