Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Centrumgebouw

Centrumgebouw

Informatiedagen | 29 & 30 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden!

Het kloppende hart van Grotelsche Heide

Het moderne centrumgebouw is hét centrale punt van Landal Grotelsche Heide. Het is de plek waar mensen samenkomen en bovendien beschikt het over diverse voorzieningen. Bij de entree van het vakantiepark kunnen gasten zich melden bij het centrumgebouw. Bij de balie staat de receptionist klaar om gasten wegwijs te maken. In één oogopslag is te zien waar alles zich bevindt. In het lichte, ruimtelijke gebouw, dat geïnspireerd is op een authentieke Brabantse hoeve, zijn de receptie, een wellness- en speelaccommodatie, een koffie & broodjescorner en het zwembad gehuisvest. Wist u dat, als u besluit een recreatiewoning aan te schaffen bij Grotelsche Heide, u tevens voor 1/136 eigenaar wordt van het centrumgebouw?

 

Zwembad

Achter de receptie van het centrumgebouw bevindt zich een ruim overdekt zwembad met een apart peuterbad voor de allerkleinsten. Door de glazen wanden en een grotendeels glazen dak ligt het zwembad volop in het daglicht, ’s avonds zorgt de sfeerverlichting voor een prettige, intieme sfeer.

Horeca

Voor een kop koffie met een broodje kunt u in het centrumgebouw terecht. Handig voor als de kinderen zich vermaken in de indoor speeltuin. Ook lunch en diner is binnen handbereik. Restaurant Grotel’s Genieten heeft een uitstekende keuken en legt haar gasten graag in de watten.

Speelplaats

Bij het centrumgebouw komt een grote speelplek waar kinderen uit het hele park naartoe komen. De speeltoestellen zijn grotendeels vervaardigd uit hout en andere duurzame materialen die goed harmoniëren met de omgeving. Op het park zijn ook speeltoestellen aanwezig.

Nog meer beleven bij Grotelsche Heide?

Heeft u nog niet genoeg gehad van het centrumgebouw? Maakt u zich geen zorgen. In de prachtige omgeving van Landal Grotelsche Heide is van alles te beleven. Wilt u na een lange wandeling in alle rust even bijkomen? Alle recreatiewoningen beschikken over eigen wellnessfaciliteiten.

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?