Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Vakantiewoning kopen Eindhoven
Informatiedagen op 1 & 2 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden
 • Duurzame vakantiewoningen
 • Op 25 km van Eindhoven
 • Op een prachtig natuurlijk park

Koop een vakantiewoning nabij Eindhoven

Ontdek Landal Grotelsche Heide in Noord-Brabant, op slechts 30 minuten van Eindhoven. Deze locatie biedt luxe (wellness) vakantiewoningen geschikt voor 4, 6 of 8 personen vanaf €296.940,- exclusief BTW. Eindhoven, met zijn winkels, musea en restaurants, biedt veel vermaak dichtbij. Het park maakt investeren aantrekkelijk met opties voor een deel eigen gebruik of volledige verhuur via Landal GreenParks. U kunt dus zelf genieten van uw vakantiewoning en daarnaast profiteren van de inkomsten uit verhuur. 

 
  Professionele verhuur

  Landal GreenParks neemt voor u alle zaken met betrekking tot verhuur uit handen.

  Aantrekkelijk rendement

  De solide vakantiewoningen, de omgeving en Landal zorgen voor een aantrekkelijk rendement.

  Solide en duurzame bouw

  Duurzame materialen en technische installaties conform de laatste energie-eisen.

  Midden in de natuur

  De Grotelsche Heide is onderdeel van een 115 hectare groot natuurgebied.

 

Geniet van eersteklas voorzieningen bij Landal Grotelsche Heide

Bij Landal Grotelsche Heide is er bij ieder detail in het ontwerp aan uw comfort en plezier gedacht. Ons park biedt een scala aan topfaciliteiten, waaronder een moderne wellnessruimte in het centrumgebouw, de perfecte plek voor ontspanning. Families zullen de kinderspeelplaats en het overdekte zwembad waarderen, die garant staan voor plezier en vermaak voor alle leeftijden. Voor eetgelegenheden biedt restaurant Grotel's Genieten ter plaatse een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden die aan alle smaken voldoen. Met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik biedt Landal Grotelsche Heide alles wat de gasten nodig hebben voor een comfortabel en verrijkend verblijf. Wilt u meer weten over Landal Grotelsche Heide en de investeringsmogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak op ons park of neem gerust contact met ons op.

De omgeving

Landal Grotelsche Heide ligt in het gelijknamige natuurgebied en nabij andere natuurgebieden zoals de Strabrechtse Heide, perfect voor wandel- en fietstochten door de Brabantse natuur. Deze locatie biedt niet alleen rust en ontspanning, maar is ook rijk aan culturele bezienswaardigheden. Het historische centrum van Eindhoven, met zijn Van Abbemuseum en bruisende Strijp-S district, ligt slechts een halfuur rijden van het park. Verder biedt de omgeving van Landal Grotelsche Heide toegang tot gezinsvriendelijke attracties zoals Dierenrijk en het preHistorisch Dorp, waardoor het een perfecte bestemming is voor een veelzijdige vakantie.

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

 • Uitgebreide informatie over het project
 • Maak kennis met de locals
 • Ontdek onze kernwaarden
 • Toelichting kwaliteitsnormen
 • Welk rendement krijgt u op uw investering?