Grotelsche Heide | Vakantiewoning kopen
Verhuur en rendement

Verhuur en rendement

Informatiedagen op 1 & 2 juni
Bezoek Landal Grotelsche Heide en ontdek de mogelijkheden
  • Verhuur tegen aantrekkelijk rendement
  • Combinatie tussen verhuur en eigen gebruik
  • Tegen aantrekkelijk rendement
  • Beheer en onderhoud volledig uitbesteed

Verhuren tegen aantrekkelijk rendement

Op Landal Grotelsche Heide worden 136 diverse duurzame en luxe vakantiewoningen gebouwd. Het investeren in een vakantiehuis wordt steeds populairder. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning om deze vervolgens beschikbaar te stellen voor de verhuur? Dan kan dit voor u resulteren in een aantrekkelijk rendement. Op dit moment is de prognose voor het project vastgesteld op 5,2%. Een ander voordeel van een investering bij Grotelsche Heide is dat de exploitatie van het park wordt verzorgd door Landal GreenParks. Onze verhuurorganisatie, die onder andere het onderhoud en de verhuur van uw recreatiewoning op zich neemt, zorgt voor een zorgeloze investering bij Grotelsche Heide.

Profiteer van aantrekkelijk rendement

Investeren in een recreatiewoning op Landal Grotelsche Heide is kiezen voor hoge kwaliteit, een betrouwbare verhuurpartner en een goede bezettingsgraad. Deze vorm van beleggen is een investering in quality time met gezin en vrienden en biedt bovendien ook de mogelijkheid een aantrekkelijk rendement voor uw vakantiewoning te realiseren. Vakantie vieren in je eigen vakantiewoning en verhuren als belegging. Waarom niet een combinatie van beide? Bij Grotelsche Heide heeft u de keuze om de recreatiewoning in te zetten voor gedeeltelijke verhuur in combinatie met eigen gebruik of om de woning volledig te verhuren. Wilt u meer weten over ons rendement? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Ontvangst van het rendement

Landal GreenParks draagt binnen vier weken na het einde van iedere kalendermaand de ontvangen huur van in die maand nieuw aangekomen gasten, aan de eigenaar af. Dit na aftrek van de verhuur bemiddelingsprovisie en servicekosten en te vermeerderen met omzetbelasting (indien van toepassing). De verhuur prognose ligt boven de 5% afhankelijk van het type woning en de locatie. Benieuwd hoe de verhuur prognose eruit ziet voor uw favoriete woning? Bekijk dan hier de brochure.

Lees onze brochure

Volledige ontzorging

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Grotelsche Heide, wordt u volledig ontzorgt door onze professionele verhuurorganisatie. Landal GreenParks verhuurt uw vakantiehuis zeer professioneel en zonder zorgen. Landal GreenParks is één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van recreatieparken in Europa. Landal parken onderscheiden zich door een open karakter, rust, ruimte en natuur. Jaarlijks vieren in Nederland zo'n 2,5 miljoen mensen vakantie op een Landal recreatiepark. Op deze manier zorgt Landal Grotelsche Heide voor een hoge bezettingsgraad. Zo kunt u zich bezig houden met genieten van uw recreatiewoning. Daarnaast houdt u ten alle tijden volledig inzicht in de beschikbaarheid en het onderhoud van uw vakantiewoning, wel zo prettig!

Onze verhuurorganisatie

Waarom Grotelsche Heide?

Grotelsche Heide is gelegen op een toplocatie in het Noord-Brabantse Bakel, omringd door uitgestrekte heides en bossen en andere flora en fauna. Het park zelf beschikt over gloednieuwe voorzieningen zoals een indoor speelplaats, speeltuin, wellness faciliteiten en een prachtig centrumgebouw. Binnen een half uur staat u in hartje Eindhoven. Uw vakantiewoning is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. 

Ontdek de regio

Meer informatie over een vakantiewoning op Grotelsche Heide

Bent u geïnteresseerd in het investeren in een vakantiewoning op Grotelsche heide? Onze verkoopadviseur Olav staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met Olav, plan een bezichtiging of vraag de brochure aan. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk direct onze brochure ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten:

  • Uitgebreide informatie over het project
  • Maak kennis met de locals
  • Ontdek onze kernwaarden
  • Toelichting kwaliteitsnormen
  • Welk rendement krijgt u op uw investering?